Ravas

ravas logo

Wegende Vorkheftrucks


Draadloze weegvorken voor heftrucks: iForks

ravas-vorkheftruck-draadloos-wegen-iforks-small iForks is 's werelds eerste en meest complete draadloze set weegvorken voor vorkheftrucks, reachtrucks en smalle-gangen-heftrucks. Doordat alle componenten volledig geïntegreerd zijn in de vorken kent iForks geen enkele externe bekabeling en kan het weegsysteem binnen enkele minuten aangebracht worden op elke heftruck: plug & weigh! Elke last die met de heftruck wordt opgenomen, is vanaf dat moment direct nauwkeurig gewogen.


Weegsystemen voor heftrucks: RCS PLUS

ravas-vorkheftruck-hydraulisch-wegen-rcs-plus-2011

Met de RCS PLUS introduceert RAVAS de nieuwe standaard in de markt voor oliedrukweging op heftrucks. De RCS PLUS is een nauwkeurig en zeer gebruiksvriendelijk hydraulisch weegsysteem, voorzien van moderne technologie voor Bluetooth- en WiFi-communicatie. De opvolger van het in 2007 gelanceerde RCS PLUS systeem is uitgerust met een nieuwe indicator, afgeleid van de iForks indicator. Hierdoor is de gebruiksvriendelijkheid van het systeem sterk verbeterd en beschikt het systeem over een aantal nieuwe functies.


Weegsystemen voor heftrucks: RCS

rcs1 RAVAS levert een complete serie weegsystemen voor montage op heftrucks. Voor eenvoudige controlewegingen waarbij een hoge nauwkeurigheid niet vereist is, is er het RCS hydraulisch lastindicatiesysteem.


Weegvorken voor heftrucks: RWV-C

ravas-vorkheftruck-weegvorken-rwv-2500-small RWV-C weegvorken, ook in geijkte uitvoering verkrijgbaar, worden vast geïnstalleerd op de vorkheftruck. Er wordt bekabeling aangebracht tussen de vorken en de weegindicator in de cabine, en de voeding wordt afgetapt van de vorkheftruckbatterij.


Wegend vorkenbord voor heftrucks: RVL

ravas-vorkheftruck-wegend-vorkenbord-rvl-smallHet RVL wegend vorkenbord maakt het mogelijk te wegen in combinatie met voorbouwapparatuur, zoals klemmen of rotators: het wegend vorkenbord hangt aan het standaard vorkenbord van de heftruck en heeft op zijn beurt een FEM passing waaraan de voorbouwapparatuur wordt opgehangen.Wegende Magazijnheftrucks


Wegende elektrische pallettruck: RPW EL

ravas-stapelaar-electro-pallettruck-RPW-EL-small ravas-magazijntruck-orderpicker
Alle merken elektrische pallettrucks en orderverzameltrucks kunnen worden aangepast voor inbouw van het RPW EL weegsysteem. De vorkconstructie van de elektrische pallettruck wordt mechanisch aangepast, zodat het weegsysteem kan worden ingebouwd met een minimale hoogtetoename van de vorken van slechts 5 mm.


Wegende stapelaar: RPW ST

ravas/ravas-magazijntruck-orderverzameltruck-RPW-ST-small Alle merken stapelaars kunnen worden aangepast voor inbouw van het RPW ST weegsysteem. De vorkconstructie van de truck wordt mechanisch aangepast, zodat het weegsysteem op de stapelaar kan worden ingebouwd met een minimale hoogtetoename van de vorken van slechts 5 mm.Wegende Handpallettrucks


ProLine Range: tot op 100 gram nauwkeurig

ravas-palletwagen-pallettruck-proline-2100Nieuw in ons assortiment wegende handpalletwagens is de ProLine-serie. De ProLine wegende pallettrucks hebben een ongekend hoge nauwkeurigheid en kunnen een gewicht tot 100 gram precies aangeven. Door deze hoge nauwkeurigheid zijn de ProLine wegende palletwagens zeer geschikt voor toepassingen in de voedingsindustrie, de (petro)chemische industrie, de farmaceutische industrie, postverwerkende bedrijven en de bankensector.

RAVAS ProLine: it doesn’t come more accurate than this!


Nieuwe generatie wegende pallettruck: RAVAS-1

ravas-handpalletwagen-ravas-1-g-sensor-smallDe RAVAS-1 is vernieuwd. Ons instapmodel wegende pallettruck is nu uitgevoerd met een compacte indicator en verbruikt minder energie dan zijn voorganger: maar twee AA batterijen in plaats van vier. De RAVAS-1 is het ideale model voor wie de voordelen van mobiel wegen wil ervaren. Vanaf € 595,- (ex works) biedt de RAVAS-1 een gewichtsindicatie in 5 kg stappen, en een tolerantie van ± 20 kg.


Wegende handpallettruck: RAVAS-1100

ravas-palletwagen-pallettruck-ravas-1100-small De wegende handpallettruck RAVAS-1100 is de prijsbewuste oplossing voor wie enkele malen per dag controlewegingen uitvoert, bijvoorbeeld voor het vaststellen van expeditiegewichten voor transportdocumenten, of het controleren van inkomende goederen. Gewichten worden aangegeven in stappen van 1 kg. De RAVAS-1100 wegende handpallettruck is optioneel ook leverbaar met thermische printer en met multirange schaaldeel: 0,5/1,0 kg.


Wegende handpalletwagen: RAVAS-2100L

ravas-palletwagen-pallettruck-ravas-2100-small De RAVAS-2100L is een wegende handpalletwagen van hoogwaardige Europese kwaliteit met alle basisweegfuncties. Gewichten tot 200 kg worden aangegeven in stappen van 200 gr. Deze wegende palletwagen is geschikt voor allerhande nauwkeurige controlewegingen.


Wegende palletwagen: RAVAS-4100L

ravas-palletwagen-pallettruck-ravas-4100-small De RAVAS-4100L is een wegende handpalletwagen met uitgebreide functies zoals een telprogramma en de mogelijkheid tot ingave van bijvoorbeeld artikelcodes.


Wegende palletwagen: RAVAS-6100L

ravas-palletwagen-pallettruck-ravas-6100-small De RAVAS-6100L biedt naast een geavanceerd telprogramma ook de mogelijkheid tot het gebruik van software op maat, zodat deze wegende handpalletwagen precies doet wat u nodig heeft.


Wegende palletwagen: RAVAS-2100L Exi

ravas-palletwagen-pallettruck-ravas-2100-exi-small De RAVAS-2100L EXi is een wegende handpalletwagen die geheel is toegespitst op het gebruik in EX-omgevingen. Het weegsysteem is ATEX gecertificeerd en o.a. standaard voorzien van roestvrijstalen vorken.Indicatoren


Indicatoren

De indicator bepaalt de functionaliteit van het weegsysteem. Voor de weegsystemen op magazijntrucks (RPW EL/RPW ST) en voor sommige van de weegsystemen op vorkheftrucks (RWV/RVL) kunt u kiezen uit drie verschillende RAVAS indicatoren. Alle elektronica in de RAVAS indicatoren is speciaal ontwikkeld voor mobiel gebruik: compact, bestand tegen stoten en trillingen en met een laag stroomverbruik.


Indicator 2100

ravas-indicator-2100-small De indicator 2100 heeft alle basisweegfuncties: bruto/netto wegen, nulstellen en wegingen optellen tot een totaalgewicht.


Indicator 4100

ravas-indicator-4100-small De indicator 4100 heeft uitgebreide weegfuncties: als extra’s bovenop de basisfuncties heeft de 4100 een telprogramma met ingave of berekening van stukgewichten en de mogelijkheid tot ingave van numerieke klant- of artikelcodes die, bij een ingebouwde printer, ook op de weegbon worden meegeprint, evenals datum en tijd.


Indicator 6100

ravas-indicator-6100n-small De indicator 6100 biedt naast een geavanceerd telprogramma en de mogelijkheid tot registratie van alfanumerieke ID-codes voor artikelen, klanten of orders, ook de mogelijkheid tot het gebruik van software op maat.

Meer weten?
Wilt u meer productinformatie en advies op maat? Neem dan contact met ons op! Bel ons kantoor in Anna Paulowna of Dirkshorn, wij zijn u graag van dienst.